Kiriman: malu ah
Sumber: Bangla Melayu Swansea
Bahan-Bahan:
½ cawan tepung gandum
½ cawan gula kastard
1 sudu ghee
1 biji telur ayam
1 cawan nescafe tarik
1 sudu nescafe
2 sudu majerin
Cara:
masukkan semua bahan dan uli sambil minum nescafe tarik. uli lagi sehingga lembut "doh" tersebut dan bersinlah dgn nescafe tarik tersebut. kemudian bakar sehingga rangup!!!
kelakar la resepi ni... terjumpa resepi ni kat mesra.net
4 comments:
salam
resepi tak kelaka, nama je kalaka..haha..
try la rusna..pastu kirim ke sini..nak rasa ..ada bau2 dari bangladesh ke..czech..heheh
salam, wanie... hehe.. steps die pon klakar jugak le :) hehehe... mesti org x nak makan kalo tau cara nak buat die... hehehehe...
rusna2..
salam, akma... hehe..
Post a Comment