06 May 2009

anda akan tersentuh~!

bismillahirrahmanirrahim~

alhamdulillah
Allahu Akbar
Allah memilih saya untuk melihat video ini
rasa bersyukur sangat
sbb video ni lain dari yang lain

tersentuh
ye~ saya benar2 tersentuh

saya nak kongsi perasaan ni dgn semua org!
siriesly~~
please watch ^_^
this is not a just-another-youtube-video video (btulke english ni?)
WA







thank YOU Allah~

6 comments:

nora~zizi said...

Alhamdulillah :)
harap2 kite pun bole hargai Islam macam mane bro tu hargai Islam... kan?
:D

rusnarusli said...

salam, zizi.. ye setuju dgn zizi~ moga istiqamah

MySara said...

Alhamdulillah jugak ;)
jzkk rusna..such a wonderful video, may Allah bless the guy.

kite suke sgt part yg die bukak quran pastu terbace verse pasal tak cukup2 lagi ke signs yg Allah kasi kat kite ni?

rusnarusli said...

salam, mai! lamenye x dengar berita dari awak.. rindu~~!.. video tu mmg best dan menyedarkan.. lte tersentuh time tu jugak.. terasa jugak bila tgok tu.. hehe.. sma2 muhasabah iA

mencariyangmaha1 said...

salam rus..ala..ada part yang had tak dapat nak paham..sedih2, my english nih ntha ape2 jer.
Tapi still terharu coz dia mmg beriya nak cari Tuhan tu sendiri kan..kita nih lahir best2 je dah Islam..
Patut kita kena appreciate Islam tu kan..

P/S: Rusna..bila nak mai dublin? (dah nak balik malaysia dah pong.huhu)

rusnarusli said...

salam, hadz.. btul2.. dah p dah dublin hari tu.. tp kejap je la.. hehe.. kte tido rumah mera n rai