29 October 2008

eid milad~

salam,

syifa : rusna, handphone!
rusna : oh, ok.. ooo... bday ezzathy


saya trus pegi kat ym and typed "~eid milad kak firyal, ezzathy~"

dua insan yg special bg saya
ezzathy... rindunya saya pada ezzathy.. mana xnya.. dua tahun menjalani hidup suka duka (ceewah) kat kmb slalu.. hati ni rasa mcm ada satu ikatan yg special dgn ezzahty...
pastu saya terus ym ezzathy cakap happy bday...
kejap lepas tu dia reply.. hmm jarang ezzathy online...
kte paham ezzathy... medic ni mencabar... sama2 sabar, usaha dan sama2 doa


nurul ezzathy: huhu, 29 oktober...nombor dah betul, 'o' pun dah betul, cume gos je takde.
nurul ezzathy: Tapi kite terharu, sebab rusna wish kite ^ ^
rusna rusli: hooooooooooo
nurul ezzathy: hhuhu...
nurul ezzathy: no worries
rusna rusli: nape alarm kte bunyi smalam
rusna rusli: hahahhaa


pastu sembang2 sume.. terubat la rindu kat sahabat saya yg sorang ni...
semua perkara yg berlaku ada hikmahnya...
lega rasa dapat ym ngan ezzathy...
alhamdulillah
ye la dah lama x dngar berita org oz tu...
alhamdulillah sumenya sihat
selamat berjuang untuk exam ezzathy
sama2 doa ye :)
hmmm... gara2 reminder bday kat hp, alhamdulillah saya rasa HAPPY! thank U Allah

to kak firyal eid milad~
wish u all the best...
dimurahkan rezeki
dipermudahkan segalanya..
amin...

2 comments:

iman said...

ahahaha.. rusna! cane buleh salah bulan ni? hehe.. kite dh saspen dh, rasa mcm bukan besday ezzathy. huhu. anyway, rinduuuuuu 2-2 ^-^

~RUSNA RUSLI~ said...

salam, iman..... hehe.. tu la.. asyik salah dbay org je